06 293 594 31 info@somijn-coaching.nl

Groeien op je eigen unieke wijze

Wie ben ik

Mijn naam is Marike Peters. Met Somijn Coaching richt ik mij voornamelijk op het spanningsveld dat ontstaat tussen de gemoedstoestand en fysieke klachten. Mijn missie is mensen te helpen weer in hun kracht te komen staan door ze met zorg en betrokkenheid te begeleiden. 

Als manueel therapeut zie ik regelmatig dat er een verband te leggen is tussen mentale en fysieke klachten. Fysieke klachten komen terug of het herstel wordt vertraagd doordat er op de achtergrond mentale uitdagingen aanwezig zijn. Optimale omstandigheden versterken het functioneren en zorgen voor een duurzame inzetbaarheid. Dit heeft mij ertoe gebracht mij te richten op het coachvak. 

Na verschillende opleidingen en trainingen (zoals “Acceptance and Commitment Therapy”, de “Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner / Counselor” en “Begeleiding bij Rouw en Verlies”) ben ik gestart met Somijn Coaching.  

Met mijn coaching wil ik je helpen groeien en weer tot bloei te komen op je eigen en unieke wijze.  

Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

De sparringpartner

De sparringpartner

Verlies van gezondheid

Verlies van gezondheid

Begeleiding bij verlies

Begeleiding bij verlies